Loading...
Advies2021-01-05T07:44:10+00:00

Partner in advies
Don Pepe is de mediterrane foodbroker bij uitstek, de makelaar, de schokbreker tussen hippe trendgevoelige producten van producenten uit Zuid Europa en afnemers in Noord Europa, waaronder catering, food service, retail en productiebedrijven. Uw bedrijf moet de eerste zijn die zo’n trendy product heeft, dat is ons uitgangspunt.

Trendwatcher
Don Pepe kent elke nieuwe trend door meer dan 25 jaar ervaring in het bij elkaar brengen van innovatieve mediterrane voedselproducten van de producent naar de groothandel en retailer. Don Pepe is regelmatig te vinden in Zuid Europa om persoonlijk en op beurzen contact te onderhouden met producenten en up-to-date te blijven te blijven over hun producten, innovaties en productiemogelijkheden. Don Pepe wil voorop blijven lopen in het aanbod van nieuwe mediterrane producten.

Uw voordelen
De reden om te kiezen voor Don Pepe als partner is natuurlijk het besparen van tijd en energie. Een foodbroker zoals Don Pepe met vele locale en internationale contacten met producenten, wholesalers en retailers is natuurlijk veel effectiever dan in contact te moeten komen met vertegenwoordigers van iedere potentiële aanbieder. Bent u dus op zoek naar een specifiek product uit Zuid Europa dan kan Don Pepe u ook helpen in het vinden van een betrouwbare productielocatie! Door zijn giga grote netwerk en ervaring helpt Don Pepe met advies over assortimenten, het opzetten van concepten met daarbij passende productielocaties, om samen met u de trend ontwikkelen!

Original in business
Don Pepe helpt u dus de juiste oplossing te vinden als u producten en/of diensten zoekt waarmee u zich kan onderscheiden in uw markt. Want daar gaat het om, dat u onderscheidend, innovatief en vooral original in business bent en dus net even anders dan de anderen! Daar staat Don Pepe voor!

Nord Salse Vegan - DonPepe

Voor de vegan: Nord Salse Vegan Pesto

Helemaal van deze tijd. Heerlijk, authentiek en gezond, wat wil je als vegan nog meer? Lees meer…

Speciaal voor de Pizza, 100% beukenhout!

Hyper compressed bricks voor high quality Pizza’s  in gepatendeerde octagon-vorm  lees meer

In the picture: Hippe drankjes Niasca Portofino

Heerlijk, met een top uitstraling en elk flesje heeft een andere kleur dop! Lees meer…