Loading...
Richard Peper2021-01-05T07:41:07+00:00

Richard Peper
Richard Peper is de oprichter en directeur van Don Pepe. Richard komt uit een echte winkeliersfamilie en zijn vader had één van de eerste delicatessenwinkels in Amsterdam. Samen met zijn vader is hij als eerste in Nederland begonnen met het importeren van olijven en dat is daarna verbreed naar een uitgebreid assortiment mediterrane producten.

Missie Don Pepe
Richard is van mening dat artikelen geproduceerd moeten worden waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Gedroogde tomaten uit Italië, olijven uit Zuid-Europa. Je krijgt daardoor de pure smaak, emotie en cultuur erin. Je proeft daarom het verschil ook. Daarbij hoeft het niet duurder te zijn, want als je de consumentenprijzen ziet, valt dat heel erg mee. De mix van authentiek, niche, de juiste ingrediënten en dat alles voor een goede prijs. “Behalve dat ik er gewoonweg plezier aan beleef, heb ik een missie heb en dat is dat ik de consument in de mediterrane keuken wil opvoeden.”

Productiepartners
Richard werkt samen met zijn eigen productiepartners, hoofdzakelijk familiebedrijven uit Zuid-Europa. Deze familiebedrijven moeten voldoende volume kunnen bieden, aan zijn kwaliteitseisen voldoen en natuurlijk de benodigde certificaten hebben. Maar het belangrijkste van het product blijft de smaak, de authenticiteit en de ziel die erin zit, en op basis hiervan wil hij de markt een stap omhoog brengen in kwaliteit.

Richard Peper - Founder DonPepe

Nord Salse Vegan - DonPepe

Voor de vegan: Nord Salse Vegan Pesto

Helemaal van deze tijd. Heerlijk, authentiek en gezond, wat wil je als vegan nog meer? Lees meer…

In the picture: Hippe drankjes Niasca Portofino

Heerlijk, met een top uitstraling en elk flesje heeft een andere kleur dop! Lees meer…

Uitgelicht product: Nduja Salamispread

Van Sorrentino (van de authentieke salami’s) de hit van het moment: Nduja, pittige salamispread. Lees meer